Nissan 370Z Tech Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
Okay I'm new, I'm probably going to get torn to shreds but I deserve it.

Can't get my 03 Z to start using key.

I swapped an 07HR into my 03 car.
Got the harness converted and a NATS delete on my ECU.

When I go to use the key to start the security light stays on and no crank but a click at what I believe to be the BCM.

When I put key in start position, then put 12V to start signal wire directly from battery on wire pin at starter it STARTS and runs!
I've checked fuses and swapped relays to find the same results.
I have a switch set up but I really rather not start my car with extra steps and an idiot switch. Anyone got any ideas on why It clicks at BCM and won't send signal to the signal wire?

I'd really appreciate any help
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
Still sounds like a NATS issue. How do you know NATS was completely disabled or removed?
Yeah, I sent it to a tuner who removes it all the time and specializes in the HR swaps. Also the engine turns on and runs when I put 12v to the signal wire at the starter. I tried testing the volts at the ignition Itself, 12v but at the start signal fuse it's not 12. Not with key turn or anything. Just a click at the bcm
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #5
I haven't scanned the BCM so at the BCM can still store anything after the ECU been on programs that should be it, in the meantime I've just been using the direct switch I made
 
1 - 7 of 7 Posts
Top