Nissan 370Z Tech Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #1
I just put gas and it start running ugly so I Pull over...and the car Rolling like im pushing the gas...so park it and it cut off
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,373 Posts
Welcome, and sorry to hear of your problem. The VQ37VHR in your Z34 is a precision built engine that won't stall without reason. If it's still not running, start by using the OBD2 diagnostic system in your car and pulling any codes. They should help pinpoint any problems that are plaguing your Z. But if no codes show up, I'd suspect a fuel blockage that is dropping line pressure to the injectors. What type/brand of fuel did you use?

Also, it always helps to give some background on your car (mileage and options) when asking this type of question. Those clues might help provide some suggestions or answers for your problems. How long have you owned this Z?
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #4
Yes..thanks it's not runing right ...i change valve cover gasket and injectors than didnt have my 630cc so I had get gtr 650cc now I'm got get retune but I do im doing a full tune up on it on it and im changing my o2 sensors too..i After this hope it running better
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter #5
I did my pvc and i did the gasket on the throttle too..im changing the Stant Coolant Temperature Sensor too im try to see what making it just die at a red light...and i got a new map sensor
 
1 - 5 of 5 Posts
Top