It works! Ipod integration into 2003 factory bose w/ navigation! - Page 4 - Nissan 350Z Forum, Nissan 370Z Tech Forums
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #31 of 35 (permalink) Old 08-13-2010, 12:19 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hi,
Sorry to kick the arse out of this and if its been answered before i humbly apologise but i have a UK 2006 GT and was wondering if the USASPEC PA15-NIS will work...

Thanks
m0neypenny is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 35 (permalink) Old 10-01-2010, 10:51 AM
Base Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hi Guys,

Anyone know a store/forum sponsor that will send a USASpec PA15-NIS iPod package to Australia?

cheers

Brett
BrettH is offline  
post #33 of 35 (permalink) Old 10-01-2010, 08:19 PM
Grand Touring Member
 
aust350z's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Don't there are any forum sponsors that sell this. I'd try google and contacting some places directly.

I bought and installed the Neo Prolink adapter which is also another consideration.

2003 LeMans Sunset Touring Coupe
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
aust350z is offline  
 
post #34 of 35 (permalink) Old 04-06-2012, 05:28 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
work with an 2007?

Hi all,

So I read over the posts and looked at the wiki but it only lists '03-06. I looked up my model on Crutchfield and it says that the 2007, with the Bose factory stereo with navigation should work with the USA Spec iPod interface. But in the fine print it says that you need an XM or Sat button on the stereo for it to work, which I don't have. So I'm not sure what to think. I have a Bose model CY03D, and I think the back looks like this: http://www.cd4car.com/product_images...88746_zoom.JPG Does anyone know if the kit should really work or not? Sorry, I'm not good with audio stuff, I'd appreciate the help! Thanks!
kirami is offline  
post #35 of 35 (permalink) Old 09-15-2013, 08:06 PM
Base Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 61
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have been using the USA Spec interface for about a year and a half now and just recently started having trouble with it. Or something. Every so often while listening to the Ipod it will suddenly shut off. Just like turning off the radio. Sometimes I can turn the radio off and back on and it will continue right from where it shut off. Sometimes when I first turn it on it won't work even though it was on when I turned the car off. In these cases pushing the CD 6 button has no effect, it simply stays on the FM position. Sometimes it comes back on by itself. I did notice that when I shut the radio off the Ipod lights up for a short while, I guess because the interface keeps charging for some time. However at the times it shuts off by itself it does not light up. I can't figure if it's the stereo, Ipod, or interface. When playing the Ipod out of the car I don't have the problem. I have an 03 with automatic trans and the interface unit fits just forward of and to the right of the shifter under the console.
Loomis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome